tisdag 15 april 2008

Saker till lekstugan

I helgen var jag på loppis och gjorde en hel del fynd. Bland annat hittade jag denna docksäng som jag ska göra i ordning. Pris: 30 kronor.

Redan på kvällen satte jag igång att sy sängkläder till den. Så småningom ska docksängen placeras i barnens lekstuga.

Jag hittade även ett otroligt fint klaffbord i barnstorlek (60 cm högt). Det är ett riktigt hantverk utan en enda spik! Jag håller nu på att rusta upp det i min källare. Återkommer med bild när det är klart. Pris: 50 kronor...

7 kommentarer:

sofia sa...

Vilket jobb ni gör!! Och såå fint huset blir! Verkligen inspirerande!
Länkar dej från min sida så jag säkert hittar dej igen - hoppas det är OK!

Annika sa...

He! Vilka fynd Du gjort! Jättefina. Vilka loppisar var det på. Är i K-stad titt som tätt o vill gärna ha tips. Har bara hittat Gengåvan o Skåre själv. Bordet var ju jättesött. Nu är det bara stolar som fattas till ett helt möblemang. Kram Annika

Guldkant På Livet sa...

Vilket helt underbart litet slagbord du har hittat, och säng med! Och er hall, så himla fin!!! Mari.

Marie sa...

Vilka fina saker du hittade! Min Elsa har en nästan precis likadan docksäng!

Kram Marie

Foxy Mama sa...

Hittade din sida genom att söka på heminredning. Jättefina inspirerande bilder, har själv ett hus från 1920, byggt av min mans morfarsfar. Vi håller också på för fullt med renovering och gillar den gamla lantliga stilen. Kommer definitivt att besöka dig igen.

Huset på landet sa...

Hej och tack för kommentaren inne hos mig. Titta gärna in igen! Nu hittade jag också en ny spännande blogg! Otroligt vilka fynd ni gör på loppis i Sverige. Hos oss skulle man få betala det 10-dubbla för ett sånt bord. Minst. Docksängen är ju också jättecharmig!

Making it lovely (SP) sa...

Vilka fina saker du köpt. Docksängen är jag väldigt spänd på att få se sedan.
Jag tror bestämt att det är första gången inne hos dig, du är välkommen hem till mig i Singapore, om du fryser lite i Sverige:-)

Må gott