måndag 7 juli 2008

Klänningar

Hej!
Måste visa några bilder på barnens klänningar som pappas fru Christina har sytt. Hon är helt fantastisk på att sy och hon skapar den ena kreationen vackrare än den andra. Dessa klänningar har hon sytt till skolavslutningen...och jag lovar att de har använts flitigt i sommar.
Barnens namn är broderat i vitt...

Maja...
Elsa...

8 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Så vackert! Och vilken fin idé! Den borde hon marknadsföra och ta beställningar på:)

Susanne

Annika sa...

Vilka ljuvliga skapelser.... Så söta.. Förstår om dom klänningarna varit populära.... Kram Annika

Älfgärdet sa...

Underbart söta! Tyvärr är den tiden så gott som förbi hos min dotter....(inte hos mamma). Jag kämpar på här hemma för att snart få se lite resultat...tar tid... Innemålarväder idag, Klarälven ser ut som om den kokar & snart kokar över, men inte behöver jag vattna!!!
//Madeleine

Lina sa...

Hej & välkommen tillbaka!
Oh, va kul med nya inlägg! Nu hade jag missat flera stycken! Ska kika på allt fint du visar mer i morgon. Nu är de läggdags för min del!

Må så gott!
Kram, Lina

LantlivsAnette sa...

Åhhh vilka ljuvliga klänningar på söta döttrar !!
Vilken lycka att få så fina klänningar...jag skulle kunna tänka mig att ha en likadan klänning..snyggt till ballerina skor och leggings under...
Kram Anette

Lina sa...

Hej!
Nu har jag haft lite mer tid att kika på dina nya inlägg! Jätte kul att du är ”tillbaka” igen! Men så är ju livet, ibland är de bara SÅ mycket på ”g”!

Dina små rabarber tjejer var ju SÅ söta!!! Som klippt och skurna ur en sagobok av äldre modell, illustrerade Elsa Beskow!

Klänningar som du visar på döttrarna är ljuvliga…

Må så gott!
Kram, Lina

Ett hem på landet sa...

Men vilka vackra klänningar och så söta flickor som bär dem. Roligt med klänningar som är så unika att inga andra barn har precis likadan. Så gulligt med namnen broderat på.
KRAM

Millas hem sa...

Supersöta klänningar! Så himla fint med namnen på!
Kram Camilla