torsdag 3 juli 2008

Rabarber

Oj, vad tiden går. Jag har haft oerhört mycket att göra och inte haft tid att blogga på ett tag - som ni ser. Mycket har hänt så jag har massor av bilder på lager som jag kommer lägga upp inom kort. Jag har snart semester så då får jag nog lite tid för både ett och annat inlägg.

Här kommer några bilder på mina småtjejer. Vår underbara granne Ann-Mari har gröna fingrar och kom över med enorma rabarber - till barnens stora gläde. Jag tycker bilderna är sååå härliga.

Hoppas ni har en bra sommar!
Kram Maria

5 kommentarer:

Annika sa...

Vilka härliga rabarberbarn du har.... Väntar med spänning på mera bilder... Ha det så skönt i helgen..Annika

Anonym sa...

En gammal tant som jag besökte en gång, hon hade torkat rabarberblad, som hon hängde över öppna spisen, mycket effektfullt, såg ut ungefär som tunn keramik.
Hon lät rabarberbladet ligga på kalla cementgolvet, mörkt i källaren, och sedan vände hon det varje dag till det var torrt.

Hwita Villan sa...

Vad roligt med lite inlägg från dig - du har varit saknad :).

Men vilka fina barn du har, och vilka härliga bilder - haha! Mmmm rabarber är väl härligt, våra plantor hålle på att döden dö, men som tur är kommer svärfar nästa vecka med nya fräscha plantor från deras trädgård. Mums!

Ha det bra!

PS. Jag minns ditt fina trädgårdsland som var inhägnat. Hur fungerar det mot mördarsniglarna? Jag minns inte riktigt, var det en kant också?

Frida aka. Husmusen sa...

Vilka härliga bilder!

Agneta sa...

Jag kikade runt lite på bilderna på din blogg! Vilka underbara rabarberbilder! Dom lägger jag raberber på!
Kram