torsdag 9 oktober 2008

Uppmuntran

Hej!
Som ni vet har jag varit sjuk till och från. Måste bara visa Er och tacka alla för den uppmuntran jag fått när jag varit sjuk. Helt underbart med vänner - både nära och på avstånd.

Blommor från arbetskamraterna!
En teckning ritad av min dotter Elsa.

Ett paket i brevlådan......"postkaka"...

...från min underbara kompis Victoria!!!

Tack alla! Nu mår jag bättre.

Kram Maria

8 kommentarer:

byggabo sa...

Tänkte uppmuntra dig med att ge dig en award... Den finns att hämta på min blogg. Med hopp om ett snabbt tillfrisknande!

Älfgärdet sa...

Åh din stackare att vara sjuk igen... Hoppas du snart är pigg & kry. Önskar dig att gå ut & titta på den vackra Klarälven nu i höstkläder. Det är för mig en effektiv medicin!

Mina projekt sa...

Hoppas du kryar på dig!

/Karina

Annika sa...

VAd häftigt med en "postkaka"... har aldrig sett dess like... det var ju jättekul.... hoppas att allt går åt rätt håll o att du friskar på dig rejält.... det är aldrig kul att va sjuk... Bättringskramar kommer härifrån väst... Annika

Lina sa...

Hej!
Hoppas att du mår bättre nu! Vilka underbara vänner du har, förstår att allt fint du fått piggar upp! Post kakan var kul! Läste om de företaget i en tidning på planet när jag flög till STHLM för ett tag sen! Var den god?

Sköt om dig! Kram, Lina

Viveka i Bläckhornet sa...

Så fint med goa vänner...hoppas den smakade.
Krya på dig/Viveka

selene sa...

Hej! Ville bara säga att jag var in här och kikade och tyckte det var superfint! Läste att du var sjuk och sänder därför en tanke om snart tillfrisknande.

Marie sa...

Hoppas att du snart är frisk och kry igen! Vilka fina och omtänksamma vänner du har, postkakan var ju jättehäftig! Hoppas den smakade gott!

Kramar Marie