onsdag 25 februari 2009

Monogram

Hej!
I vårt vardagsrum har vi en STOR vit soffa. Den är så stor att man får plats 4-5 personer i den. Färgen vit är inte alltid så bra med tanke på att vi har småbarn, men den är ju tvättbar ;-)

Jag hade tur att hitta kuddar på Ikea med ett monogram som passade vår familj. Den virkade kudden är från Mio-möbler. Hade helst gjort egna kuddar men när tid inte finns duger dessa bra.

Kram Maria

8 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Tycker de kuddarna är så fina. Sikken tur att monogrammen passar till er! Det är nämligen en av anledningarna till att jag inte köpt några...

Hoppas att du har en fin onsdag!

Under en vind sa...

Fint! Samma monogramskuddar från ikea hittar man i min vardagsrumssoffa!

Ha en go dag! Kram!

Krydda Livet sa...

De är väldigt fina de kuddarna från IKEA och den från Mio gillade jag verkligen också. En väldigt vit och fin bild helt enkelt :)

Kram Josefin

Eikkala sa...

Kuddarna är ju så fina... Mmmm.. gillar. Vi har också barn och vit soffa... tur att det finns tvättmaskin säger jag bara. Kram sari

Bygatan sa...

Så fint det blev,-)

Jättefina kuddar!

Ha det gott, kram Lena

Lina sa...

Hej!
Vilka fina kuddar!!! Trodde inte att IKEA hade såna! Nu blev man sugen ;- )Vilken flax att monogrammet passer så bra till familjen!

Må så gott & ha en fortsatt bra vecka!

Kram, Lina

Jenny sa...

Hej! Vad härligt att ha en stor vit soffa! Kuddarna är jättesöta:)

Vilket fint sovrum ni har förresten, jättesnyggt!

Kram jenny

Lilla huset på prärien sa...

Åh jag vill så gärna ha en vit soffa! Min man vill absolut inte. Idag har jag vita överdrag. Det blir ju en del fläckar så jag har bestämt mig att leva med överdragen något år till. Kanske blir barnen lite mer försiktiga längre fram :)

/ Jenny