fredag 20 februari 2009

Sovrum

Hej!
Här kommer några bilder från vårt sovrum. Vi bytte nyligen rum med sonen som behöver mer utrymme än vad vi gör. Efter bytet målade jag om väggarna - i vitt.

Sängen är från Hästens (sängram från IKEA).

Lakan från Lexington.

De gamla sängborden har vi fått av moster Bibi. Älskar dem!

Vardagslyx - hudkräm från Carita. Det borde varje kvinna vara värd.


Måste avsluta med några rader om något jag funderat på en tid. På min blogg visar jag ju bilder från mitt hem. Tyvärr kan man få en uppfattning om att vi bor i det "perfekta" hemmet...men så är det naturligtvis INTE. Jag visar ju bara upp bilder som jag gillar och jag gillar att fotografera. Syftet är bara att förhoppningsvis "inspirera" någon besökare. Jag lovar att mina lakan också är skrynkliga, damm rullar i hörnen och ungarna kladdar titt som tätt ner vår vita soffa...Tro inget annat.
;-)


Ha en jättebra helg!
Hälsningar Maria

Ps. Vi är inte heller rika (sängen har ca 10 år på nacken - likaså lakanen från Lexington...). Det mesta i huset är köpt BILLIGT på loppis. Ds

8 kommentarer:

Majas skafferi sa...

Hej! Det finns nog inga "perfekta hem" tror jag..i alla fall inte hos barnfamiljer! Visst är det så att bilder kan ge sken av att det är "perfekt". Som f.ö ert vilsamma sovrum verkar vara..;) Caritas handcreme förresten, kanske något jag borde prova? Har nog stans torraste händer just nu! Trevlig helg!

Lina sa...

Hej!
;- )Ler när jag läser... Nej vem har ett perfekt hem??? Sitter just nu med intrampad pasta i en sockan från middagen som vår 2 åring tappat på golvet...

Vi har gummiband och hårspännen spridda i soffan. Dessutom har vi en cykel och en bobby scoter parkerade i ett hörn. Men inget jag visar på bild ;- )))

Underbara bilder från sovrummet! Jag hoppas och ber maken varje kväll att vi ska måla vår sängstomme vit! Våra sängbord har mer än 10 år på nacken och härstammar från min första lägenhet....Vill ha nya, vita!

Bara för att man har ett fint hem betyder inte att man har massor av pengar. Med kreativitet, loppisbesök och återvinning kommer man långt!

Må så gott & trevlig helg!
Kram, Lina

Millas hem sa...

Jättefint! Gillar mjölskålen också!

Kram Camilla

Krydda Livet sa...

Så klart att ingen är perfekt och inte hemmet heller. Det är mycket bakom bilderna som man inte ser :) Men hur mycket inspirerar en dammtuss? haha

Fin säng och väldigt fint sovrum :) Det går mycket i vitt i bloggvärlden. Det smittar liksom av sig. Väldigt vackert och fint plus att man kan klämma till med färger vart man vill om man känner för det eftersom vitt är en väldigt bra basfärg.

Kram Josefin

Annika sa...

Tror nog säkert att det finns damm i alla hem.....:) här har vi Värmlands största dammråttor just nu då hunden vräker nåt alldeles fruktansvärt..... ditt hem ser sååå mysigt ut o att få se bilder därifrån är så kul... jag suger in tips från alla bloggar o sparar i huvvet för framtida behov..... just nu tapetserar vi om o sovrummet.... bilder kommer.... Kram Annika

Essemia sa...

Billigt eller inte, snyggt var det i alla fall. Och ingen ser att er säng har så många år på nacken.
Hoppas ni har en bra helg.
Kram Elzie

Villblomsten sa...

Veldig fint :-)

jeg elsker også gamle hus - har alltid drømt om å bo i ett ( helt fra jeg var liten ) men bor nå i ett ganske vanlig 60 tall hus under opp-pussing ...

heldig du :-)

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Jättefint verkligen & fina bilder! Och visst är det väl så, dammtussar i hörnen & makaroner på golvet - det är ju så livet är & visst är det härligt! :)

Jättefin blogg har du som jag gillar att besöka!!!

Jes