tisdag 18 augusti 2009

Gysinge byggnadsvård

Hej!
På vår semesterresa norr ut i Sverige passade vi på att besöka Gysinge (trots deras invasion av mygg). I Gysinge finns Gysinge byggnasdsvård - ett paradis för ägare av gamla hus och för de som gillar gamla detaljer till hus och hem. Här kan man köpa allt ifrån kokböcker till gamla dörrar och beslag. Ett paradis helt enkelt!

Bilderna nedan visar ett hus målat med olika kulörer - kulörprover i verklig skala. Perfekt om man har svårt att välja färg...

Gårdscafé

Innifrån - fin tapet!
Stenhus Begagnat...

Vackert lusthus.
En grind mot naturen!
Ta en sväng förbi om ni befinner er i närheten (ligger mellan Uppsala och Gävle). Jag fick ny inspiration till mina projekt!
Kram Maria

5 kommentarer:

Fru Sirlig sa...

Hejsan!

Visst finns där mycket fint på Gysinge. Vi brukar alltid åka dit en dag under vår semester men i år har vi farit mest söderut.

Tack för fina bilder därifrån
Kram Heléne

Maja sa...

Verkar vara ett jättefint ställe! Dit vill jag åka!
Trevlig blogg du har

Blåbärs och smultronstället sa...

Hejsan!
Jag har hört talas om Gysinge byggnadsvård av en kompis. Oj, vad mycket fint.
Vad roligt att ha varit där.
Jag skrev in lite i inlägget från Italien, kunde inte låta bli eftersom vi nyss varit där. Kika gärna in i mina inlägg tidigare i sommar från Italien.
Kram Susanne

Lina sa...

Hej Maria!
Oj,nu var de jätte länge sen jag var inne och lämnade ett litet meddlande hos dig! Har uppdaterat mig och läst och kikat på alla fina bilder från i sommar! Ni verkar ha haft en jätte härlig sommar! =)

Gysinge verkar ju vara ett paradis att besöka! Hoppas att vi kan ta oss dit någon gång, de ligger ju inte så nära oss, men vem vet vi kanske har vägarna förbi nästa sommar!

Må så gott & ha en bra vecka! Kram, Lina

Älfgärdet sa...

Har inte varit där på sååå länge. Önskar ta en barnfri tur dit så jag kan gå länge & njuta & känna :).