söndag 29 november 2009

Doft av saffran

Hej!
I helgen har det bakats lussekatter. Barnen älskar att baka och de är riktigt duktiga också. Här är Maja i full gång med att göra i ordning sin deg. För att det inte skulle bli tjafs om vem som ska göra vad fick de göra en varsin deg.
Hela köket doftade saffran och smör...
En hel del bus blev det också....
Efter bakningen var klar pyntade vi inför advent.
Alla ljusen står redo för att tändas. Det blev nykokt risgrynsgröt till frukost. Mums!
Kram Maria

6 kommentarer:

Sidsjöbäcken 10 sa...

Jag känner doften av nybakade lussebullar och risgrynsgröt...mums!
Ha det så bra
Martina

Tulipa sa...

Stämningsfulla bilder! Och superfina barn!!!

Önskar dig en mysig ny vecka!

Kram Mariette

Hemskapat sa...

Jag beundrar dig! Hur tusan hinner du med att vara världens bästa mamma, renovera hus, jobba, umgås med vänner, träna, träffa familjen, pyssla, baka, handla, laga mat, tvätta, resa, jobba i Stockholm,rensa rabatter, plantera om blommor, diska, besöka sjukhuset, ta barnen på ridning, se skolpjäser, delta i hem och skola verksamhet, vara klassmamma, vara fru, vara älskarinna, damma, städa, virka muffins, och dessutom blogga! Jag beundrar dig!Nu ska jag sticka!

Lauras gård sa...

Vilken mysig dag ni verkar haft! Vilka härliga och busiga tjejer! Kul att de vill vara med och baka. Jätte fint fönster i köket, det lilla som sitter högt upp. Har det varit ett skafferi där? Så charmigt att ha det kvar! Kram Stina

Lilla a sa...

Vilken fin blomsterlåda du hade på en av bilderna. En sån skulle jag också gärna ha.

Vet du hur mycket du kan äta av tex pepparkakor, mörk choklad m.m om du vill hålla dig till 200 kcal vilket är ca 1/9 av en kvinnans dagsintag? Det visste inte jag innan. Om du är nyfiken så får du gärna titta in hos mig på gladdagboken.se (under fliken 200kcal).

Glada hälsningar från

lilla a

Lena sa...

Vilken trevlig blogg! Vi har just skrivit kontrakt på ett 20-tals hus och jag letade idéer till renoveringen vi kommer att göra. Fick lite fina tips här. Tack för dem!