måndag 14 december 2009

Julmarknad

Hej!
Julen närmar sig med stormsteg. Hela familjen njuter av alla bestyr och traditioner som hör julen till. Något som på senare tid blivit en tradition är julmarknaden på barnens skola. Och det är inte vilken marknad som helst. Det är en helt fantastisk julmarknad med allt man kan önska - hembakt bröd, karameller och julgodis i mängder, nygjorda och rykande varma munkar etc.
Juldekorerad skolaJulgodis i mängder
Ingen marknad utan engagerad personal. Helt fantastiska fröknar (alla är tyvärr inte med på bild) ser till att marknaden blir av år efter år.

Små möss som längtar efter julen...
Lucia och tomtenissa.
Hälsningar Maria

1 kommentar:

Annika sa...

Vad härligt med julmarknad på skolan.. kan tänka barnen stått i o gjort godis o kakor eller är det ni föräldrar som stött till.... när en av grabbarna var yngre hade de en marknad med diverse gotteri o lite loppis o lotterier.... sen sålde de ett häfte med egna skrivna julberättelser.... alla skrev varsin o sen röstade man fram nåra stycken till en minibok... ett tips tillen kommande marknad kanske??? var jättekul att läsa..... var på ett fint lussetåg i gårmorse med vacker sång o textläsning.... vår nya musiklärare fick MVG på det..:) ha det gôtt i snön... Kram Annika