tisdag 27 juli 2010

Väntrum

Hej!
Ännu en dag har vi tillbringat i väntrum. Efter många telefonsamtal till olika läkarstationer fick vi äntligen komma till en läkare. Denna gång till en ortoped. Det visade sig tyvärr vara ännu värre än tidigare befarat. TVÅ allvarliga frakturer på axeln som måste opereras. Eftersom mamma inte vill opereras i USA så får det vänta tills vi kommer hem. Hon får fortsätta semestern med att ta det riktigt lugnt och äta starka tabletter.

Trots det som hänt har min mamma en förmåga att hålla humöret uppe. Trots att hon har ont och vi har tillbringat två hela dagar i VÄNTrum så har vi skrattat en hel del - oftast helt utan anledning. Skrattet liksom bara kommer. Det är som om kroppen inte står ut med allt det tråkiga.
Mor i ett av alla väntrum...
Vi har lärt oss en del nytt om anatomi... (vår polare!)
Ännu ett väntrum... (detta med ett Mac-akvarium)
Mitt på dagen smet vi ut från sjukhuset och lyckades hitta ett riktigt trevligt fik. Inte en turist i närheten. Här slog vi ihjäl nästan två timmar i väntan på nytt läkarbesök. Mamma löste korsord och jag läste pocket (och facebookade).
Vi fick oss ännu ett skratt när vi såg texten på denna barnstol på cafét. "Unattended children will be given an espresso and a free puppy". Det kallar jag humor!
Vi är vid gott mod trots allt. I morgon ska vi försöka ta oss till Alcatraz. Mamma bäddar vi ner på hotellrummet. Hälsningar från San Francisco!
Maria

Inga kommentarer: