söndag 15 augusti 2010

Jetlag

Hej!
Nu är vi tillbaka hemma igen. Det tar på krafterna att resa långt bort. Elsa har krafig jetlag. Hon går knappt att väcka...
Maja är pigg - ALLTID. Förstår inte vad hon går på för drivmedel...
Borta bra men hemma bäst?
Vad vet jag?!
;-) Maria

7 kommentarer:

Lauras gård sa...

Välkomna hem från eran härliga resa. Jag förstår att Elsa är trött. Det lär väl ta några dagar innan hon har hittat tillbaka till den Svenska tiden igen. Kram Stina

Tina Vestberg sa...

Skönt att ni är väl hemma. Det har varit så kul att följa er resa och alla kul tips ni delat med er av. Vi som drömmer om New York kanske nästa höst.
I år förverkligade vi en annan dröm Cornwall i England. Det blev en jätte mysig resa.
Ha det så bra hälsa familjen trött som pigg. Hoppas det gått bra med din mamma Kram Tina på Lärkan

Fru Sirlig sa...

Hej Maria!

Jag har följt er resa, vilken härlig tripp och vad mycket kul ni verkar ha haft och fått uppleva. Det komiska i det hela är att min syster, man och deras nu vuxna dotter gjort en liknande resa precis under samma tid som er. Dom kom hem för ca en vecka sedan så jag ser fram emot att få ta del av deras tripp då vi ses. Kanske har ni sprungit på varandra hihi. vem vet? Inte jag;)Hoppas Elsa piggar på sig snart, dom ser så söta ut dina tjejer.Kanske får vi göra en liknande tripp då vår Maja blir lite större. Tack för att du delade med dig av era upplevelser!

Kram Heléne

Christina sa...

Välkomna hem!
Det har varit så kul att följa er resa! Jag är full av beundran över allt ni har sett och hunnit med. Tänk vad mycket roligt ni har att prata om och vilka fina minnen ni har tillsammans.
Hälsa speciellt Elsa o Maja!
Kram fr Christina på Lärkan!

Terese sa...

Hej! Kikar in här lite då och då för att inspireras men gör sällan avtryck... Men nu måste jag passa på att fråga; Fåtöljen Elsa vilar så sött i, var kommer den ifrån? Ser ut att vara perfekt för vårt vardagsrum och kommande amningspass i höst.

Hälsar Terese
Som också renoverar hus från 1920(eller mest mannen min, ska jag erkänna..)

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej Terese!
Kul att du läser min blogg!!! Fotöljen är från IKEA - en vanlig enkel "Tomelilla". Trot dock att de slutat säljas. Kolla på Blocket. Där borde de finnas om inte IKEA har dem kvar.
;-)
Hälsningar Maria (på väg på lunch)

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej alla på Lärkan!
Det är sååå kul att ni skriver kommentarer på min blogg, och att ni läser bloggen. Barnen blir så glada när ajg berättat det för dem. Vi saknar er!
Kram Maria