fredag 27 augusti 2010

Modevisning

Hej!
Elsa och Maja har två kusiner som bor i samma stad som oss. De är uppväxta tillsammans (nästan som syskon) och är bästa vänner. Den senaste tiden har de lekt mycket "affär". Alla fyra arrangerar då varsin affär på vår övervåning och dit släpar de alla möjliga saker de hittar i huset. En gång när jag var på väg upp för trappan möttes jag av rader med gamla videofilmer. Jag hade råkat trampa rakt in i någons videoaffär (inte så uppskattat).

När jag tömde kameran idag upptäckte jag att barnen lånat min kamera (har aldrig hänt förut) och fotograferat en av deras lekar. Gissa om jag hade kul när jag upptäckte detta. Bilderna nedan är alltså tagna av storkusinerna Wilma och Elsa. Leken är någon form av modevisning...

Maja med min scarf på huvudet...

Maja med uppradad publik (nallar och dockor).
Tuva poserar... Tuva och Maja. Jag tror till och med att de varit och rotat bland mitt smink. Ser inte Maja lite sminkad ut?! Trevlig helg!!!

;-) Maria

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag är så glad att de har varann!!

katarina sa...

Hej hej!

hihi...vilka sötingar!!
kan tänka mig att du blev både snopen o glad..hihi..

Det här är mitt första besök hos dig och jag har suttit o kikat på gamla inlägg. Är hemma från jobbet för jag är sjuk. annars brukar jag inte tillåta mig att sitta så mycket framför datorn så jag hinner kika in till för mig nya bloggare. Nu är jag strålande glad...riktigt upplivad till och med.
Jag klickade på veranda inläggen och upptäckte att vi har verandor som på minnor om varrandra.
Vi har just satt ett innertak i vår för vi var inte så smarta att vi hade samma konstruktion som ni....MEN.....våra staket ser nästan likadana ut och jag har inte kunnat bestämma mig för hur överliggaren ska se ut. Endera ser det för klent ut eller också för tjockt.....Men nu måste jag ju genast prova med en sån där hålskärlslist och en vanlig bräda.
ooooojj vad spännande.
Hos oss har bygget stått still i flera år men i år bestämde vi oss för att vi verkligen måste börja slutföra en massa projekt. Nu plockar vi dessvärre bara svamp på helgerna...har blivit någon slags mani...;)
Kram kram Katarina
ps. ursäkta att det blev långt men jag blev så till mig.
Jag länkar genast till dig så jag inte glömmer var jag hittade så mycket fint...;)

Pernilla sa...

Hej!
Vilken mysig blogg, blev sittande länge och tittade överallt. Kommer att återkomma många gånger, älskar dina bilder.
Pernilla