tisdag 3 augusti 2010

Santa Barbara

Hej!
Ännu längre söder ut längs highway 1 ligger Santa Barbara. Här var vi bara tvugna att stanna till. Så rent och fint. (Det är betydligt renare här än hemma. Det gäller varje stad vi hittills besökt - till och med NY är renare än hemma).

Häftigt hus - och så fanns det en Pandorabutik i huset.
På detta surfställe intog vi lunch. Helt OK även om det tog en stund att få maten...
Vi har det toppen!
Kram Maria

2 kommentarer:

Linda sa...

Hej! Ett tips på resans väg är att ta en avstickare mot Solvang. En "dansk" stad i Californien med trevliga buiker och caféer. Om dom har börjat med winerbröd med choklad så är det tack vare en kompis till mig. Vi var där för 10 år sen och var nog runt på varje kafé för att hon absolut skulle ha det. Tillslut frågade dom på det sista vi var på om det var vanligt i danmark. Mvh Linda

Anonym sa...

Hej Maria, Jag var inne och skulle se om du höll på med något nytt renoveringsobjekt! Döm om min förvåning när jag ser att ni också tillbringar er semester i USA!!! Konstigt att inget sagt något till mig och Micke. Vi kom hem samma dag som ni åkte. Vore verkligen sååååååå kul om vi kunde ses under hösten. Krama alla och Mamma Gunilla extra mycket då vi tycker lite synd om henne. Hör av er!!

Åsa Lindberg