måndag 2 augusti 2010

Swanton Berryfarm

Hej!
Mitt ute i ingenstans hittade vi detta fantastiska ställe - Swanton Berryfarm. Kanske okänt för oss svenskar (för mig i alla fall) så odlas det oerhört mycket jordgubbar i Kalifornien. Jag trodde det var mest apelsiner som odlades här. Detta jordgubbsställe var väldigt speciellt.

En stor lada på ena sidan Highway one.

När man klev in var det som en blandning av att kliva in i någons hem samtidigt som det upplevdes som att kliva rakt in i en film.

Jordgubbar överallt. Provsmakning av jordgubbssylt och jordgubbssaft.

Barnen köpte chokladdoppade jordgubbar. En gammal spis (kunde inte låta bli att ta bild på den)När man hämtat det man ville ha fick man själv se till att betala. Det stod en låda med pengar på disken.
Ladan var fylld med hemtrevliga soffor och bord. En hel del böcker och spel fanns det också. Elsa och Maja drog igång ett parti schack.
Så här såg det ut utanför ladan. Ganska mycket "mitt-ute-i-ingenstans". Häftigt!
Hälsningar Maria

2 kommentarer:

Christina sa...

Hej Maria! Vilken resa ni gör! Det är sååå kul att få följa era äventyr. Krama tjejerna från mig!!
Hälsn Christina på Lärkan.

Annika sa...

Hej där borta på andra sidan oceanen.... vilken roadtrip ni är på.... följer er resa genom staterna nyfiket... vilka fina bilder du tagit...:) här är det mest regn i Värmland nu så att resa är inte fel...:) väntar med spänning på nästa rapport.... Kram Annika