torsdag 12 augusti 2010

Universal Studios Hollywood

Hej!
Här kommer några bilder från när vi besökte Universal Studios Hollywood (Adress: 1000 Universal Center Drive). Underbart väder och attraktioner minst lika roliga för vuxna som för barn. Detta bör man inte missa om man besöker LA!!!
Staty med en levande person - sen ni vem?
Elsa och Maja träffar familjen Simpson
Nicke Nyfiken
Maja (fortfarande morgontrött)
Elsa och Maja vid King Kong
Favoriten Jurassic Park. En vattenrutschbana med ett hiskerligt vattenfall i slutet. Jag åkte den EN gång (inga fler kommentarer). De övriga i familjen fick aldrig nog.
Elsa i gapet på Hajen
Elsa och Maja med "Front of Line" pass
En rekommendation till de som ska besöka Universal Studios (gäller även besök på Disneyland): Betala extra för att slippa köa. När vi besökte Disneyland tyckte vi det var för dyrt att betala extra för "Front of Line", men efter att ha köat i timmar på Disney slog vi till när vi kom till Universal. Biljetten kostar visserligen dubbelt så mycket (149 dollar istället för 75 dollar), men eftersom det inte är så ofta man är där (en eller två gånger på en livstid) så är det helt klart värt pengarna. Med passet slipper man köa och får gå raka vägen in på de olika attraktionerna. Till alla shower har man reserverade platser så det räcker att vara på plats 5 minuter innan det börjar. I och med inköpet av passet hann vi prova på allt och dessutom prova det mesta FLERA gånger. På Disney hann vi inte med hälften och slösade bort många timmar i köer (Front of Line-biljetterna finns i begränsat antal så det kan aldrig uppstå långa köer).
Jag tycker det var värt det i alla fall. Vem vet när vi kommer hit igen...
Superkul dag för både stora och små!! Hälsningar Maria

1 kommentar:

Blogger sa...

BlueHost is ultimately the best website hosting provider with plans for all of your hosting requirements.