söndag 24 oktober 2010

Barn & paket

Hej!
I helgen har kalasen avlöst varann. Min man fyllde 40 år så först var det "öppet hus" och sedan åt vi god mat med goda vänner. Stor grillfest planeras till sommaren...

Barnen hade naturligtvis förberett presenter till pappa. Elsa gav bort en grytlapp hon gjort i syslöjden. Maja gav bort en fönsterskrapa till bilen (dekorerad med reklam) som hon vunnit på bingo i skolan. Härligt va?!
Maja slutar aldrig förvåna mig. Hon har många idéer och finurligheter för sig. Detta paket har hon varit extra rädd om senaste tiden. Hon har burit runt det som om det vore av guld. För säkerhets skull har hon skrivit en lapp på paketet också (Översättning: "Var försiktig. Värdefullt.").
Vet ni vad som var i paketet? Cirka 4 meter toapapper. Skrattet kluckade om henne när pappa försiktigt rullade ut papperet bit för bit...utan att hitta något.
Maja har också under stort hemlighetsmakeri tillverkat "världens största grattiskort" (enligt henne). Jag var tvungen att hämta det på skolan med bilen och sedan har vi omsorgsfullt gömt det under en säng. Maja tejpade upp det på klädkammardörren i hallen för att välkomna alla gäster.
Hoppas ni haft en lika bra helg som vi!
Hälsningar Maria

1 kommentar:

Hem och Harmoni Marie sa...

Vilka underbara paket och påhitt :)
Kram Marie