torsdag 18 november 2010

Gammaldags skafferi

Hej!
Ända sedan jag var liten har jag drömt om ett gammaldags skafferi med plåtburkar i. Det började nog med Martins Ljungs barnprogram där han hade ett helt skafferi fyllt med plåtburkar - med filmer i. Kommer ni ihåg? Farbror Frippes skafferi tror jag det hette. Underbart program.

Efter en hel del krångel och lite slit är skafferiet snart klart (saknar dock fortfarande belysning). Jag har dock börjat fylla skafferiet med lite smått och gott. Kylan utomhus gör att skafferiet just nu kommer till sin fulla rätt. Det är riktigt svalt där inne. Perfekt förvaring.

Jag älskar mitt nya skafferi!
Hälsningar Maria

7 kommentarer:

Östervik9 sa...

Visst kommer jag ihåg Farbror Frippes skafferi, den är en av några program som man mins med ett stort :) Önskar att dom kunde sända den på tv igen.
Vilket härligt skafferi, vad fint det blir./Camilla

Linn sa...

Nu blev jag kär. ;) Även jag har en förkärlek för vackra gamla burkar och kryddoftande skafferier i gammeldags "touch". Du har fått till det helt perfekt, helt underbart mysigt. Älskar din blogg för övrigt. :)

Anonym sa...

Hej Maria.Jag har just upptäckt din blogg o hillar den. Trodde ingen kom ihåg mitt favvo barnprogram-farbror Frippes skafferi! Åh om de kunde sända den igen säger ja med...Helläckert blir ditt skafferi.Hmm..vi har en gammal matkällare som jag(gubben)kunde få rusta så piffar ja..
<mvh Maria E

NerbyKatta sa...

Farbror Frippes skafferi var ju en stoor favorit <3 Har faktiskt sett repris för nåt år sen och jag blev inte besviken :) Annars kan man ju bli det på gamla favoriter.
Älskar ditt skafferi! Önskar jag hade ett liknande, men plats saknas :(
Kram Katarina.

Viola sa...

Jättefint!!! Och praktiskt...

Anonym sa...

Så imponerad! Det är som att komma in i en saga, som ett dröm-skafferi! Du e bra du!! Kram Milla

designhappens sa...

Härlig blogg du har.Har ett liknande skafferi men mer "överfullt" än ditt. Det är en av de bästa sakerna vi byggt i vårt kök. gott Nytt år/ Maria