Ljusslingan tänd

Äntligen har jag fått upp ljusslingan i trädgården. Den går hela vägen från flaggstången, längs med grusgången och runt hela pergolan. Den är tänkt att sitta året runt och alltså även fungera som belysning tex en sommarnatt eller vid höstens kräftskiva. 

Det krävdes en del förarbete för att få det som jag ville ha det. Men det var det värt. Först grävde jag ner plintar och satte fast stolpar till belysningen. Sedan gjorde jag "knoppar" till lyktstolparna.  


Jag är verkligen ingen bra fotograf så jag har haft väldigt svårt att få bra bilder på belysningen. Det är extra svårt att få bra bilder när det är mörkt ute. Det gick helt enkelt inte. Så tillsvidare blir det släckta lampor och tända lampor i dagsljus. Det var kallt ute så lamporna är dessutom täckta av frost...







Hur jag än gjorde med kameran såg lampan helt gul ut. Den är mycket finare i verkligheten.


Ljusslingan är köpt (ej sponsrad) hos Ljusexperten. Jag är mer än nöjd. Den är i tre delar (10 lampor i varje sektion) och jag kan fortsätta bygga på fler sektioner om jag vill! Lamporna är självklart LED, dvs energisnåla (!) de blir inte varma och varje lampa är utbytbar (slipper byta hela slingan). 

Kommentarer